Miklos Both
Magyar
 
English

Discography

- Tisztelgés az Illés zenekar előtt - Amikor én még kissrác voltam, 2005.
- Barbaro - Barbaro III, 2006.
- Berkó zenekar: Berkó 2007 (participant)
- Jaj, a világ!, Napra 2007.
- Blind Myself, Budapest, 7fok, eső, 2009 (participant) 
- Both Miklós - Radnóti, Hangzó Helikon 2009.
- Rendhagyó Prímástalálkozó, 2010.
- Cseh Tamás emléklemez - Eszembe jutottál, 2010.
- Holdvilágos, Napra 2010.
- The Twist: Live Through The Cool, 2011 (participant)
- Naiv, Napra 2012 (EP)
- Csillagfészek, Both Miklós Folkside 2013.
- Rendhagyó Prímástalálkozó II. 2013